9 Ιουλίου 2016 | Τελευταία Νέα | 1302 προβολές
Δελτίο Τύπου
Την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση για τη λήξη της σχολικής χρονιάς του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου-Λυκείου της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στον αύλειο χώρο του σχολείου στην Ξηροκρήνη.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου παρουσίασαν τις καινοτόμες δράσεις με τις οποίες ασχολήθηκαν τη χρονιά που πέρασε, απαγγέλθηκαν ποιήματα, η χορωδία τραγούδησε όμορφα τραγούδια και το χορευτικό τμήμα παρουσίασε παραδοσιακούς νησιώτικους χορούς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ο οποίος απηύθυνε λόγους πατρικούς και επαινετικούς στα παιδιά για την πρόοδο και την προκοπή του σχολείου, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής εκπαιδεύσεως του Υπουργείου Παιδείας π. Σταύρος Μπόζος, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως π. Διονύσιος Πατσάνης κ.α. ενώ όλους τους καλωσόρισε η διευθύντρια του Σχολείου κ. Γαλώνη Αικατερίνη.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Σεβασμιώτατος απένειμε τους επαίνους και τις διακρίσεις στους μαθητές που διακρίθηκαν στη σχολική χρονιά που τελείωσε.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως