31 Δεκεμβρίου 2019 | Τελευταία Νέα | 945 προβολές

Δελτίο τύπου

Μια όμορφη γιορτή γεμάτη ζωντάνια και ενθουσιασμό  πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30  Δεκεμβρίου 2019, για τα παιδιά των ιερέων της Μητρόπολής μας στον  όμορφο χώρο της κατακόμβης του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Ηλιούπολη.

Τη γενική ευθύνη του προγράμματος την είχε η ομάδα των Κατηχητριών του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης, η οποία πλαισιώθηκε από την Παιδική Χορωδία των Κατηχητικών « Μελωδοί της Χαράς»  και το Παιδικό Χορευτικό.

Τα στελέχη της Ενοριακής Νεανικής Εστίας Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης παρουσίασαν το δρώμενο «Μια ξεχωριστή μέρα της γιαγιάς Λωξάνδρας».

Στη συνέχεια, η παιδική χορωδία «Μελωδοί της χαράς» απέδωσε μελωδικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα. Τη σκυτάλη πήρε η Χορευτική Ομάδα, η οποία παρουσίασε λεβέντικους Μακεδονικούς χορούς.

Ο ενθουσιασμός και η ζωντάνια πυροδοτήθηκαν με το διαδραστικό παιχνίδι αναγραμματισμών «κουτάκια Χριστουγέννων», στο οποίο οι νικητές αμείφθηκαν με ένα δώρο από το Σεβασμιώτατο.

Στο τέλος, η χαρά περίσσεψε, όταν ο Σεβασμιώτατος κ.Βαρνάβας  πρόσφερε σε όλα τα παιδιά, ανάλογα με την ηλικία τους, όμορφα δώρα.

Εκ του Γραφείου Τύπου