12 Δεκεμβρίου 2015 | Τελευταία Νέα | 1510 προβολές
Δελτίο Τύπου
Τελέσθηκε σήμερα, Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015, Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται εντός του Γ’ Σώματος Στρατού, με την ευκαιρία του ανακαινισμού του, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα και συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου και Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ.κ. Ιουστίνου, κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγου Ηλία Λεοντάρη και αδείας και ευλογίας του επιχώριου επισκόπου, Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου.
Στον εμπνευσμένο λόγο του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολιτης κ.κ. Βαρνάβας αναφέρθηκε στην μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων, που σε λίγες μέρες έρχεται, ενώ ευχήθηκε επικαίρως στον Στρατηγό και στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους αξιωματικούς και οπλίτες του Στρατού ξηράς.
Τελος, τελέσθηκε αρτοκλασία για την ενίσχυση και ευλογία του Ελληνικού Στρατού, ενώ τους εκλεκτούς προσκεκλημένους καλωσόρισε ο Διοικητής του Γ’ Σώματος Στρατού.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως