20 Μαΐου 2018 | Τελευταία Νέα | 808 προβολές

Δελτίο Τύπου

Την Παρασκευή 18 Μαϊου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως Πολίχνης, στον οποίο φιλοξενείται για τρίτη ημέρα το ιερό εικόνισμα της Παναγίας Σουμελά και θα παραμείνει μέχρι την ερχόμενη Κυριακή 20 Μαϊου 2018, και τέλεσε το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Ομιλητής ήταν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Κιζίριδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην πίστη που πρέπει να γεμίζει τη ζωή του ανθρώπου και τόνισε ότι η Παναγία Μητέρα μας ήταν υπόδειγμα πίστης και υπακοής στο θέλημα του Θεού. 

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχαρίστησε τους πατέρες και τους συνεργάτες του Ιερού Ναού για τη φιλοξενία και τον πιστό λαό του Θεού που συρρέει μαζικά για να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας και συμμετείχε στο Ιερό Ευχέλαιο, απένειμε τα οφίκκια του Αρχιμανδρίτη στον π. Ακάκιο Καλαϊτζίδη, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου Σταυρουπόλεως και ενορίτη της Θείας Αναλήψεως, και του Οικονόμου στον π. Όθωνα Σαμψώνη, εφημέριο του Ιερού Ναού της Θείας Αναλήψεως.

Εκ της Ι.Μητροπόλεως