26 Σεπτεμβρίου 2019 | Τελευταία Νέα | 626 προβολές

Δελτίο Τύπου

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 τελέσθηκε ο Αρχιερατικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Μετεώρων Πολίχνης, στον οποίο χοροστάτησε, έπειτα από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας από την Εκκλησία της Κρήτης

Τον θείο Λόγο κήρυξε ο χοροστατών Μητροπολίτης κ. Ανδρέας, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στη ζωή και το σπουδαίο έργο του Αποστόλου και Ευαγγελιστού της αγάπης, Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου.

Στο τέλος του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Βαρνάβας, αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου για την αποδοχή της πρόσκλησης και την ευλογητική παρουσία του στην ενορία αυτή και ευρύτερα στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, ευχήθηκε στους πατέρες και τους συνεργάτες του Ιερού Ναού, στους άρχοντες του τόπου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Παύλου Μελά κ. Δημήτριο Δεμουρτζίδη και στον πιστό λαό του Θεού, που κατέκλυσε τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό, ο Ηγαπημένος μαθητής του Κυρίου να μεσιτεύει σε εκείνον για όλους και να πλημμυρίζει με αγάπη τις καρδιές μας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως