26 Φεβρουαρίου 2019 | Τελευταία Νέα | 703 προβολές

Δελτίου τύπου

Πρόσκληση για μια περιπετειώδη εξερεύνηση στα «Escape rooms» έλαβαν τα κορίτσια των συντροφιών των Κατηχητικών του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019.  Οι μικρές εξερευνήτριες της Α’, Β’ και Γ’ Δημοτικού έσπευσαν να ανακαλύψουν τα μυστικά που έκρυβαν τα «Δωμάτια απόδρασης» επιλύοντας όλους τους γρίφους και συμμετέχοντας σε όλες τις δοκιμασίες.

Τα δωμάτια ήταν τα εξής τρία:

  • «Χαμένοι στο Διάστημα»

Τα παιδιά προσπαθούν, λύνοντας τον γρίφο,  να βρουν στο δωμάτιο το χαμένο διαστημόπλοιο, που θα τους οδηγήσει στον πλανήτη Κρόνο. Πίσω από τον Κρόνο κρύβεται το κλειδί με το οποίο θα μπορέσουν να περάσουν στο επόμενο δωμάτιο, έχοντας μαζί τους νόστιμα σοκολατένια smarties.

  • «Ελευθέρωσε τη Γκρέτελ»

Τα κορίτσια,  ψάχνουν στο δωμάτιο τα κομμάτια του παζλ, που είναι κρυμμένα μέσα σε μια μεγάλη καραμέλα. Αφού καταφέρουν να τα ενώσουν, θα σχηματιστεί μια τούρτα. Έτσι, θα ελευθερώσουν τη Γκρέτελ, παίρνοντας ως έπαθλο πολλές πεντανόστιμες καραμέλες!

  • «Εξερεύνηση στο βυθό»

Οι μικρές μας φίλες, ήρθε η ώρα να εξερευνήσουν το βυθό! Ελευθερώνουν τα ψαράκια, λύνουν το γρίφο και καταφέρνουν να βρουν το χάρτη που θα τους οδηγήσει στο θησαυρό του βυθού!

Όλες οι εξερευνήτριες ανταμείφθηκαν με πλούσια κεράσματα και αναμνηστικό Δίπλωμα συμμετοχής.

Παράλληλα, κορίτσια του Γυμνασίου συμμετείχαν σε ένα συναρπαστικό διαγωνισμό μαγειρικής, για να κατακτήσουν επάξια τη…χρυσή κουτάλα!!!! Ο αγώνας και η αγωνία μέχρι τέλους ήταν αμείωτα, και πρόσφεραν σε όλες τις διαγωνιζόμενες ασύγκριτες στιγμές χαράς, γέλιου και μαγειρικής έμπνευσης!!!

Εκ του Γραφείου Τύπου