2 Αυγούστου 2014 | Τελευταία Νέα | 1213 προβολές

Δελτίο Τύπου

Τη Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014 οι κατηχήτριες και τα κατηχητόπουλα της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως , τα οποία είχαν την ευλογία να ζήσουν 15 ημέρες στην όμορφη κατασκήνωση του Πατριαρχείου στην Πρώτη Πριγκηποννήσων , επισκέφτηκαν το Οικουμενικό Πατριαρχείο για να υποβάλουν τα προσκυνήματά τους στη Σεπτή Κορυφή της Ορθοδοξίας, την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο τον Α’ και για να ζητήσουν την άγια ευχή Του για το ταξίδι της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη .

Το επιτελείο της Μητροπόλεως πρόσφερε στον Πατριάρχη , ως συμβολικό δώρο , μια κάρτα , η οποία περιείχε τις φωτογραφίες όλων των κατασκηνωτών και των κατασκηνωτριών.

Ο Πατριάρχης του Γένους για μια ακόμα φορά εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, ο οποίος ανταποκρινόμενος στην πρόταση –πρόσκληση του Πατριαρχείου στελέχωσε τη φετινή πρώτη κατασκηνωτική περίοδο . Στη συνέχεια ο Πατριάρχης εκδήλωσε έντονα την επιθυμία του η συγκεκριμένη κίνηση αγάπης και αφοσίωσης προς τη Μητέρα Εκκλησία από την Ιερά Μητρόπολη να επαναληφθεί και του χρόνου .

Εκ του Γραφείου Τύπου