12 Σεπτεμβρίου 2019 | Τελευταία Νέα | 702 προβολές

Δελτίο Τύπου

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στα Εκπαιδευτήρια «Ελπίδα» της Αδελφότητας «Χριστιανική Ελπίδα» στο Φίλυρο, στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κορδελιού, καθώς επίσης και στο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο και Λύκειο της Ιεράς Μητροπόλεως, το οποίο στεγάζεται στην Ξηροκρήνη.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους διευθυντές, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των σχολείων που επισκέφθηκε και ευλόγησε, η νέα σχολική χρονιά να είναι πλούσια σε φωτισμό και καρποφορία κάτω από τη σκέπη και την ευλογία του Θεού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Αγιασμό στο Ειδικό Σχολείο παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός με τους συνεργάτες του, ενώ στο Εκκλησιαστικό Σχολείο παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, Σχολικοί Σύμβουλοι και ο πρώτος Διευθυντής του Εκκλησιαστικού Λυκείου Νεαπόλεως κ. Αντώνιος Λεύκας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως