24 Μαρτίου 2019 | Τελευταία Νέα | 1209 προβολές

Δελτίο τύπου

Με την χάρη του Θεού, την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Βαρνάβα καθώς και με πολύ ενθουσιασμό από μέρους των παιδιών ξεκίνησαν σήμερα με την τελετή του αγιασμού τα ενοριακά παιχνίδια 2019.
Πάνω από 300 παιδιά – αγόρια Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου- από τις ενορίες της Μητρόπολης μας συμμετείχαν σήμερα στην πρώτη αγωνιστική του διενοριακού πρωταθλήματος.

Με στόχο την καλλιέργεια του εκκλησιαστικού ήθους και του «ευ αγωνίζεσθαι» το Ίδρυμα Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως διοργανώνει από το 2010, με ιδιαίτερη επιτυχία και με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών, πρωτάθλημα ποδοσφαίρου μεταξύ των Ενοριακών Νεανικών Εστιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα με τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος διενεργείται και διαγωνισμός καλύτερης φωτογραφίας στο facebook (βλ. σχετική σελίδα στο fb: ενοριακά παιχνίδια 2019) και στο instagram (βλ. σχετική σελίδα: enoriaka_paixnidia) κάτι το οποίο τα παιδιά αποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό καθώς στο τέλος του πρωταθλήματος οι καλύτερες φωτογραφίες θα βραβευτούν.