2 Ιουλίου 2014 | Τελευταία Νέα | 893 προβολές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας μαζί με τις θερμές πατρικές ευχές του επέδωσε σε 70 ζευγάρια μελλονύμφων τις άδειες γάμου.
Απευθυνόμενος στα νεαρά ζευγάρια ο Σεβασμιώτατος είπε: «οι συνεργάτες μου κληρικοί και λαϊκοί και εγώ σας υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη τιμή και χαρά . Υποδεχόμαστε σήμερα το πιο εκλεκτό κομμάτι της εκκλησιαστικής μας διακονίας, τα νιάτα, τους ανθρώπους που αγαπιούνται και αγαπούν . Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που αποδεχθήκατε το κάλεσμα και ήρθατε να συναντηθούμε και να πάρουμε μέρος και εμείς στη χαρά σας. Η χαρά είναι πνευματικό αγαθό και δεν κινδυνεύει, όταν μοιράζεται. Σας ευχαριστώ ακόμα που επιλέξατε μέσα στη χαρά σας, στην ομορφότερη στιγμή της ζωής σας , να βάλετε εγγυητή τη χάρη του Θεού στη σχέση σας. Να θυμάστε : ο τόπος μας έχει ανάγκη από πολλές ορθόδοξες οικογένειες με πολλά παιδιά…»
Οι μελλόνυμφοι κεράστηκαν , πήραν ένα αναμνηστικό δώρο , και βγήκαν μια αναμνηστική φωτογραφία με το Σεβασμιώτατο . Έτσι με τις καλύτερες προϋποθέσεις «ξεκίνησαν» το ταξίδι τους…
Εκ του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως