29 Αυγούστου 2015 | Τελευταία Νέα | 1297 προβολές

Δελτίο Τύπου

Την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015, τελέστηκε με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη στον Καθεδρικό Ναό Νεαπόλεως Τιμίου Προδρόμου Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτου Θερμοπυλών κ. Ιωάννη, ο οποίος πλαισιώθηκε από πλειάδα κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τον Εσπερινό ελάμπρυνε η ευλογία της παρουσίας τεμαχίου του Τιμίου Σταυρού το οποίο μετέφερε από την Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά Βεροίας ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος (ευγενεί αδεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βεροίας κ Παντελεήμονος)

Ο Σεβασμιώτατος Θερμοπυλών παίρνοντας αφορμή από το ελεγκτικό κήρυγμα του Τιμίου Προδρόμου επεσήμανε τους κινδύνους που ενέχονται στις ελεγκτικές παρεμβάσεις που φιλοξενούνται σε σελίδες του διαδικτύου. Ο Άγιος Θερμοπυλών υπογράμμισε ότι ο λόγος των εντεταλμένων της Εκκλησίας οφείλει να είναι οικοδομητικός , ωφέλιμος και κατεργαζόμενος τη σωτηρία.

Παρόντες στην Ακολουθία ήταν οι Βουλευτές Βούλα Τεκτονίδου και Κωνσταντίνος Γκιουλέκας,  ο Δήμαρχος Νεαπόλεως- Συκεών κ. Σίμος Δανιηλίδης, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο κ. Γιώργος Τανιμανίδης, Πρόεδρος του Σωματείου Παναγία Σουμελά, καθώς και εκπρόσωποι του Στρατού και της Αστυνομίας.

Εκ του Γραφείου Τύπου