4 Αυγούστου 2015 | Τελευταία Νέα | 1280 προβολές

Δελτίο Τύπου

Ο ενθουσιασμός πυροδοτήθηκε ,η αδρεναλίνη εκτοξεύθηκε στα ύψη όταν, τo απόγευμα της Δευτέρας 3 Αυγούστου 2015 ,πέρασε τις πύλες της κατασκήνωσης «Άξιον εστί» της Μακρυνίτσας Σερρών το van , στο οποίο επέβαινε η ομάδα ανδρών polo του ΠΑΟΚ. Οι κατασκηνωτές, μέσα σε επευφημίες και ζητωκραυγές, υποδέχθηκαν την αγαπημένη τους ομάδα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας καλωσόρισε με εγκαρδιότητα τους αθλητές του ΠΑΟΚ , τους ευλόγησε και τους ευχήθηκε, με τη βοήθεια του Θεού , να δρέπουν πάντα νίκες στον αθλητικό και στον προσωπικό τους στίβο.

Στο φιλικό αγώνα που διαδραματίστηκε στην πισίνα της κατασκήνωσης, οι δύο αντίπαλες ομάδες εντυπωσίασαν με τη δεξιοτεχνία ,την ευρηματικότητα και την ευστοχία τους.

Στη συνέχεια παρετέθηκε δείπνο, ενώ η τραπεζαρία της κατασκήνωσης δονούνταν από τα δυναμικά τραγούδια των κατασκηνωτών και τα συνθήματα.

Ο υπεύθυνος της κατασκήνωσης π. Γεώργιος Μίλκας, αφού ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο για την ευλογητική παρουσία του , ζήτησε τις ευχές του για την ευόδωση του πολύπλευρου και αναμορφωτικού έργου της κατασκήνωσης στις ψυχές των νέων.

Αυτήν περίοδο συμμετέχουν στην κατασκήνωση 150 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου!!

Εκ του Γραφείου Τύπου